Ko smo mi?

AGENCIJA ZA IZGRADNJU I RAZVOJ HERCEG NOVOG d.o.o. – HERCEG NOVI

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog ima dugogodišnje iskustvo u pružanju arhitektonskih i konsultantskih usluga, izradi idejnih, glavnih i arhitektonskih rješenja enterijera.
Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju!

NAZIV: AGENCIJA ZA IZGRADNJU I RAZVOJ HERCEG NOVOG doo
PIB: 02620316
PDV: 90/31-01165-2
NLB banka: 530-50378-05

SJEDIŠTE: HERCEG NOVI , Trg Herceg Stjepana broj 8
TELEFON: +382 68 900 185
E-MAIL: agencijah.novi@t-com.me

Radni tim

I KABINET DIREKTORA

II TEHNIČKI SEKTOR

III SEKTOR ZA MEĐUNARODNU SARADNJU I PRIVREDNI RAZVOJ

Licence

Licenca Projektanta i izvođača radova

Licenca Revidenta i stručnog nadzora

Nagrade

28. Međunarodni salon urbanizma

I nagrada na 28. Međunarodnom salonu urbanizma u kategoriji Prostorni planovi gradova i opština za rad “Prostorno urbanistički plan Opštine Herceg Novi za period do 2030. godine”.

29. Međunarodni Salon Urbanizma

III nagrada na 29. Međunarodnom salonu urbanizma u kategoriji 5. urbanistički projekti i realizacije za rad “Revitalizacija uskotračne željezničke pruge kroz Herceg Novi” u okviru jedinstvenog projekta prekogranične saradnje Hrvatska- Bosna i Hercegovina - Crna Gora.

Bonitetna ocjena

Sertifikat kojim se potvrđuje da je Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog u grupi preduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u Crnoj Gori.

30. Međunarodni Salon Urbanizma

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog je učešćem na Jubilarnom 30. Međunarodnom Salonu Urbanizma u Nišu osvojila 3. nagradu za rad „Avanturistički park - Vrbanj“, u kategoriji "Urbanistički projekti i realizacije". Organizator Salona je Udruženje urbanista Srbije a događaj je realizovan zahvaljujući saradnji Zavoda za urbanizam Niš i Društva urbanista Niša. Glavni pokrovitelj Međunarodnog Salona su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i grad Niš.